Kerstfolder

Om uw bestelling goed te kunnen uitvoeren, vragen wij u TIJDIG te bestellen, voor Kerstmis: zeker voor 15 december en voor oudejaar: voor 22 december.

Raadpleeg ook onze “openingsuren”

APERO’s

Warme hapjes (met kip, hesp, of garnaal) € 1.00/stuk
Mini worstenbroodjes, onze specialiteit € 1,10/stuk
Mini loempia met oosters sausje
Olijven
Anjovis
Zongedroogde tomaten
Felino, Serrano salami, Cacciatori

KERSTSOEP

Zeebrugse vissoep 14 € / liter
Tomatensuprème 4.60 € / liter
Fazantenconsommé 10 € / liter

OUDJAARSSOEP

Zeebrugse vissoep 14 €/liter
Fazantenconsommé 10 €/liter
Tomatensuprème 4.60 €/liter
Aspergeroomsoep 4.60 €/liter

* Één liter soep is voor 3 à 4 personen.

VOORGERECHTEN

Carpaccio met vinaigrette en parmezan 5,00 € /pers
Vitello tonnato 5.00 € /pers
Vidé met kip 4.20 € /stuk
Vide kalfszwezeriken 9.00 € /stuk
Foie Gras van het huis dagprijs
Artisanale Oostendse garnaalkroketjes 4,30€ /stuk
Kaaskroketjes 3,00 €/stuk

HOOFDGERECHTEN

Opgevulde Kalkoen (De Traditionele GYSELS specialiteit)

met zwezeriken 13,00€ /pers
zonder zwezeriken 9,50 € /pers
bijbehorende saus 1,00 € /pers
abrikozencompote

Vers vlees

Kalkoenfilet of gebraad
Heerlijk zuiver Rundvlees
Filet pur van het Argentijnse Angus rund
Angus entrecote
Mals Lamsvlees Nieuw Zeeland: onze specialiteit
Exclusieve import uit Spanje: de Patta Negra rug 35.70€/kg

Fondue

Rundsfondue van de filet pur 18,00 € /pers
Enkel runds 12,00 € /pers
Gemengd (runds, kalkoen, varkens, gehaktballetjes) 9,00 € /pers

Gourmet

8 mooie stukjes vlees 10,00 € /pers
10 mooie stukjes vlees 11,00 € /pers
Kindergourmet 5,00 € /kind

Steengrill

Mooi assortiment filets (runds, kalfs, kip, lams,varkens) en een worstje en een sateetje 13,00 €/pers
Garnering op schotel 0,70€/pers
Sausjes: coctailsaus, tartare, barbecuesaus,looksaus,honingmosterdsaus, currysaus 1,00 €/pers
Groentenpakket met sausjes inbegrepen 4,70 €/pers

*Uw fondue, gourmet of steengrill zijn af te halen vanaf 10.00u

Wild

Reerugfilet zacht van smaak en zeer mals
Hertenrug filet, zeer mals
Verse inlandse hazenrug
Fazant-, Eend- of Parelhoenfilet
Kwartels, Duiven, Patrijzen
Konijn
*Alle wild en gevogelte verkrijgbaar

Verse sauzen

Grand Veneursaus
Princes Mathilde saus, een zachte pepersaus met roze peper en veenbesjes, ideaal voor bij de kalkoen
Peperroom, met verse groene peper.
Bearnaise
Sinaasappelsaus

Kant en klaar

Hertekalffilet Grand Veneur 19,80 €/pers
Parelhoenfilet Grand Veneur met peertjes 11,00 €/pers
Mechelse Koekoek
Fine Champagne
11.00 €/pers
Hertenragout 24.00 €/kg

Ook te verkrijgen

Veenbessen
Gestoofde Peertjes
Gestoomde appeltjes met veenbesjes
Aardappel of Amandelkroketten
Knolselderpuree
Gratin Dauphinois
Gestoofd witloof

Het voltallige GYSELS team wenst u prettige feestdagen en een gezond 2022

Top

Hebt u vragen?

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief!