Kalfs

Geniet van het heerlijke Belgisch KALFSVLEES

escalope_kalfsvlees“Vitello” zo noemen de Italianen hun favoriete vleessoort. Ook meer en meer Belgen ontdekken de smaak van lekker mals en sappig kalfsvlees. Ook hier heeft SLAGERIJ GYSELS een lange traditie hoog te houden.

Kalfsvlees laat zich prima stoven. Onze kalfsfricassee wordt steeds mooi verzorgd en ontdaan van alle pezen en overtollig vet. In combinatie met ons zuiver kalfsgehakt kunt een overheerlijk stoofpotje maken. Indien u weinig tijd hebt kunnen wij onze kant en klare kalfsfricassee aanraden.Zie voor meer hierover bij “traiteur“.

Kalfs schenkel wordt traditioneel gebruikt om lekkere osso bucco te maken ook dit kunt u bij ons indien gewenst klaargemaakt krijgen. recepten

Een origineel en makkelijk voorgerecht met kalfsvlees ? Vraag naar onze “Vittello Tonato“, een heerlijk voorgerecht van dun gesneden kalfsgebraad met een fijn romig tonijnsausje erover heen.

Top

Hebt u vragen?

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief!