Varkens

Belgisch Varkensvlees, mals en sappig

In tegenstelling met bv. rundsvlees hoeft varkensvlees niet langer dan 24 u te versterven. Het wordt zo vers mogelijk verkocht, een flexiebele leverancier met goede service is voor onze slagerij dan ook van het hoogste belang. Wij werken reeds jaren samen met dezelfde leveranciers die onze drang naar de beste kwaliteit begrijpen en ook daadwerkelijk ondersteunen.

Een lekker stukje varkensvlees op het menu zal immer blije gezichten toveren aan Uw tafel.

Varkensfil- Varkenshaas

– Cotelet
– Gebraad
– Mignonet
– Zwitsers schijf
– Varkens cordon blue
– Varkens schnitzel
– Pita vlees
– Gehakt
– Worst (bij ons gemengd met kalfsvlees)

Nieuw in ons assortiment : uitgebeende rug van het PATTA NEGRA varken uit Spanje. Deze zwartvoetige varkens van het ducro-ras worden gevoed met o.m. eikels. Ze zijn van nature wat vetter maar tegelijk veel sappiger, malser en vooral lekkerder dan onze inlandse varkens. Heerlijk als gebraad in de oven of in een potje, maar ook als individuele portie niet te versmaden.Wekelijkse aanvoer onder vacuum vanuit Spanje, prijs € 35,70 per kilo.

Top

Hebt u vragen?

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief!